Bank & verzekeringen Johan Dessauvage
Kortrijkstraat 3
8560 Wevelgem
Tel.: 056 41 95 09
Fax: 056 42 23 01
info@johandessauvage.com
 
Ligging
 
 

BANK

 
 

BANK

Bij Adviesburo Johan Dessauvage BVBA kunt u al uw (dagelijkse) bankzaken perfect regelen. Als zelfstandige poot van BNP Paribas Fortis, de nummer 1-bank in BelgiŽ, maken wij gebruik van de knowhow, technologische ondersteuning en het internationale netwerk. Dat werkt stevig in het voordeel van onze klantenkring.

De bankzaken verlopen via Fintro. Als Fintro-agent voorzien we in een volledig gamma aan bancaire producten en diensten, zodat u uw financiŽn zo optimaal mogelijk kunt beheren. Onze diensten bieden een complete oplossing, volledig afgestemd op uw behoefte.

Particuliere klanten kunnen terecht voor personal banking, maar ook voor professionals als zelfstandigen, vrije beroepen en ondernemingen staat de deur open. We adviseren u graag in de specifieke mogelijkheden voor u. Wilt u klant worden bij ons als Fintro-bank, dan verzorgen wij de administratieve rompslomp bij het overstappen.

Door het persoonlijke contact dat we met onze klanten onderhouden worden we vanzelf uw privťbankier. Uw geldzaken zijn bij ons in goede handen. Neem contact op met Mathieu Dessauvage voor meer informatie of op maat gesneden advies over onze kwaliteitsvolle bancaire producten en diensten.

 
     
     
    Webdesign Proximedia
Home Bank kredieten Verzekeringen Contact