Bank & verzekeringen Johan Dessauvage
Kortrijkstraat 3
8560 Wevelgem
Tel.: 056 41 95 09
Fax: 056 42 23 01
info@johandessauvage.com
 
Ligging
 
 

WELKOM

 
 

WELKOMBij Bank & verzekeringen Johan Dessauvage staat de klant centraal

Als zelfstandig bankier en onafhankelijk verzekeringsmakelaar staat Bank & verzekeringen Johan Dessauvage aan de kant van de klant en garandeert een hoogwaardige service en deskundig, eerlijk advies. We hechten grote waarde aan persoonlijk contact en bouwen een vertrouwensrelatie op met al onze klanten. Tevredenheid met onze diensten en een goede navolging en begeleiding hebben we hoog in het vaandel.

Bank & verzekeringen Johan Dessauvage herbergt twee vennootschappen onder ťťn dak. Adviesbureau Johan Dessauvage BVBA is gericht op het bankwezen en RM & I BVBA op verzekeringsproducten. Vader Johan en zoon Mathieu Dessauvage zijn de kundige zaakvoerders, ondersteund door twee personeelsleden.

Johan en Mathieu Dessauvage hebben ieder hun eigen expertiseveld. Ze bundelen hun krachten in Bank & verzekeringen Johan Dessauvage en staan samen sterk. Johan is gespecialiseerd in beleggingen en verzekeringen. Met 30 jaar ervaring in de verzekeringsbranche kun je gerust spreken van een allround expert! Mathieu heeft zich vakkundig bekwaamd in het bankwezen, kredieten en beleggingen.

Bank & verzekeringen Johan Dessauvage biedt een financiŽle totaalservice en een breed gamma aan kwalitatieve producten aan zowel particulieren als zelfstandigen en bedrijven.

Wij staan ter beschikking voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte voor ťťn van onze producten. Of loop gewoon eens binnen bij Bank & verzekeringen Johan Dessauvage! We staan u graag te woord.

 
     
     
    Webdesign Proximedia
Home Bank kredieten Verzekeringen Contact